Zakelijke Groei

Programma’s voor zakelijke groei

Training en Personal Coaching

In het hart van zakelijke groei staat het individu, met jou als leidend voorbeeld. Wij geloven sterk dat het duurzaam verankeren van zakelijke groei verder gaat dan enkel oppervlakkige aanpassingen in de organisatiestructuur. Het begint met de mensen, jouw team, waarbij jij voorop staat. Want persoonlijke groei vormt altijd de basis voor zakelijke bloei! Een inspirerend voorbeeld creëert navolging.

Investeren in persoonlijke ontwikkeling

Zakelijk succes komt voort uit effectief leiderschap, teamversterking en thought leadership. In een steeds veranderende wereld is het cruciaal om voorop te lopen. Jouw denkwijze en handelingen zijn van invloed op wat er wel en niet plaatsvindt binnen jouw bedrijf. Als je het gedrag binnen je organisatie wilt veranderen, of je team naar nieuwe hoogten brengen is het noodzakelijk om bij jezelf te beginnen.
Als je een structurele aanpak zoekt voor ondernemingsgroei door middel van persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling, ontdek dan wat Bellaarts te bieden heeft om jou en je onderneming hierin te ondersteunen. Ontspannen daadkracht in je onderneming begint bij jou, altijd.

‘Ontdek het tijdperk van persoonlijke, leiderschaps- en zakelijke ontwikkeling.

 

Authentiek leiderschap 

Leiderschap gericht op het inspireren en begeleiden van individuen. Of jij nu een opkomende leider bent die vaardigheden wil verfijnen of een doorgewinterde professional die streeft naar voortdurende groei, wij bieden op maat gemaakte programma's die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Lees Meer

Incompany training
Training op maat

Op maat trainingen voor teams, leiders en ondernemers die hun persoonlijke groei, succes en effectiviteit willen vergroten. Wil jij ook waarde gedreven leiders in je bedrijf?
Neem contact op met ons en ontdek het
groei potentieel voor jou en je bedrijf.

Lees Meer

Back in Business

Re-integratiediensten en
Werkfit trajecten.
Haal meer uit je medewerkers en voorkom langdurig ziekte. Biedt een duurzaam en vitaal re-integratie traject en bouw weer aan een krachtig team. Haal het maximale potentieel uit je medewerkers.

Lees Meer

Welcome to our classes

TEAMBUILDING
Liever een incompany training?

Geen probleem. Wij verzorgen trainingen op maat. De onderwerpen worden afgestemd op wat speelt in de organisatie. De 1:1 coaching blijft individueel en 100% vertrouwelijk. Neem contact op voor info of vraag een offerte op.

Contact
 

Ilona

“Al zoveel geprobeerd, maar bij jou heb ik eindelijk het inzicht gekregen waarom de zaken zijn zoals ze zijn (of waren kan ik nu beter zeggen). Had ik je maar eerder ontmoet!

Wat je zegt is zo waar. Je ziet inderdaad enkel datgene wat in jouw perceptie aanwezig is. Het doorzien van de paradoxen in mijn leven was nog het meest bijzondere. Nu ik uit deze cirkels ben, zie ik alles zo van een ander perspectief. Eindelijk niet meer praten, maar oplossingen zodat je verder kunt. Het meest dankbaar ben ik voor de inzichten, de bewustwording. Nu ik weet wat mijn levensthema is, is alles heel helder geworden.”

Marianne

“Ik had altijd het idee dat ik door zelf goed nadenken en gesprekken met vrienden wel verder kon komen. Nu realiseer ik me dat praten helemaal geen zin heeft.

Inzichten krijgen in datgene wat je blokkeert en vervolgens transformeren kan enkel leiden tot groei. Ik heb mijn burn-out ver achter mij gelaten en weet exact waar mijn valkuil lag. Mijn drijfveren en kwaliteiten komen nu echt naar voren en ik heb lef om daar volgens naar te handelen. Ik cijfer mezelf niet meer weg. Niet vanuit mentale kracht maar vanuit innerlijke kracht. Ik sta in mijn kracht, in mijn werk en persoonlijke leven. Ik raad dit echt iedereen aan. Als extra cadeautje heb ik ook nog nieuwe inzichten in mijn bedrijf! Dankbaar voor deze ervaring.”

Arwin

“Ik raad iedereen aan om dit traject te ondergaan. Laag voor laag je oude aangeleerde overtuigingen afpellen is essentieel om te ontdekken wie je echt bent.

Ik ben een ander persoon geworden en weet precies hoe ik vanuit mijn hart kan creëren. Hoe ik met energie kan werken en deze kan laten stromen om zo succesvol in mijn rol als manager te zijn. Mijn energie level is voelbaar gestegen en werken is nog nooit zo leuk geweest.

Ik creëer op een andere manier en ik ben creatiever dan ooit tevoren.”

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Neem contact op en ontdek jouw kansen voor persoonlijke groei.

 

Vragen? Ik beantwoord ze graag!
Bel: +31 (0)6 1013 8792

Vragen, stel ze gerust!

Bellaarts respecteert je privacy.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Neem contact op en ontdek jouw kansen voor persoonlijke groei.

 

Vragen? Ik beantwoord ze graag!
Bel: +31 (0)6 1013 8792

Vragen, stel ze gerust!

Bellaarts respecteert je privacy.

BELLAARTS

Bellaarts is het bedrijf voor groei in persoonlijk leiderschap en zakelijk leiderschap. De wereld verandert snel en wil je zelf aan het roer staan dan is leiderschap en creatiekracht nodig.

LET'S CONNECT!

T: +31 (0) 6 1013 8792
E: [email protected]
Nederland