You grow, You go
Your life, your way

 

Coaching en Training in Persoonlijk Leiderschap

Groei in Persoonlijk Leiderschap maakt je bewust en dat resulteert in anders denken, voelen en handelen. Het leven moet een avontuur zijn vol voldoening. Als je als leider vanuit je authenticiteit handelt, nodig je anderen uit dat ook te doen.

We kunnen ons niet veroorloven om gemakzuchtig te zijn in onze bedoelingen en denken. De neurobiologie en onze gewoontes maken het gemakkelijk om terug te vallen op oude programmering in ons. Daarom gaan wij voor transformatie. Leer je navigeren volgens jouw kompas. Je krijgt bij ons altijd naast nieuwe kennis ook de tools en coaching om het direct toe te passen. Zo ben jij zeker van groei en word jij de krachtige authentieke leider zodat je in de nieuwe wereld succesvol bent.

Hoe vaak verricht je dezelfde handeling en verwacht je dat de uitkomst verandert?

‘Andere resultaten in de toekomst, betekent nu een ander spel spelen.’

 

Groeigesprek

In een persoonlijk gesprek gaan we snel de diepte in en vinden we antwoorden op jouw vraagstuk. Als je een zetje nodig hebt om de volgende stap te maken. 

Meer Informatie

Exclusief 1:1 traject

Vergroot je bewustzijn en ontwikkel krachtig persoonlijk leiderschap en 100% regie in jouw leven. Verwacht een Mind & soul reset!

Meer Informatie

The Source of Life

Haal het beste uit jezelf en anderen. In een kleine groep van max. 10 personen werken we aan bewust leiderschap. Je leert alles over bewustwording en past dit praktisch toe. 

Meer Informatie

Ilona

“Al zoveel geprobeerd, maar bij jou heb ik eindelijk het inzicht gekregen waarom de zaken zijn zoals ze zijn (of waren kan ik nu beter zeggen). Had ik je maar eerder ontmoet!

Wat je zegt is zo waar. Je ziet inderdaad enkel datgene wat in jouw perceptie aanwezig is. Het doorzien van de paradoxen in mijn leven was nog het meest bijzondere. Nu ik uit deze cirkels ben, zie ik alles zo van een ander perspectief. Eindelijk niet meer praten, maar oplossingen zodat je verder kunt. Het meest dankbaar ben ik voor de inzichten, de bewustwording. Nu ik weet wat mijn levensthema is, is alles heel helder geworden.”

Marianne

“Ik had altijd het idee dat ik door zelf goed nadenken en gesprekken met vrienden wel verder kon komen. Nu realiseer ik me dat praten helemaal geen zin heeft.

Inzichten krijgen in datgene wat je blokkeert en vervolgens transformeren kan enkel leiden tot groei. Ik heb mijn burn-out ver achter mij gelaten en weet exact waar mijn valkuil lag. Mijn drijfveren en kwaliteiten komen nu echt naar voren en ik heb lef om daar volgens naar te handelen. Ik cijfer mezelf niet meer weg. Niet vanuit mentale kracht maar vanuit innerlijke kracht. Ik sta in mijn kracht, in mijn werk en persoonlijke leven. Ik raad dit echt iedereen aan. Als extra cadeautje heb ik ook nog nieuwe inzichten in mijn bedrijf! Dankbaar voor deze ervaring.”

Arwin

“Ik raad iedereen aan om dit traject te ondergaan. Laag voor laag je oude aangeleerde overtuigingen afpellen is essentieel om te ontdekken wie je echt bent.

Ik ben een ander persoon geworden en weet precies hoe ik vanuit mijn hart kan creëren. Hoe ik met energie kan werken en deze kan laten stromen om zo succesvol in mijn rol als manager te zijn. Mijn energie level is voelbaar gestegen en werken is nog nooit zo leuk geweest.

Ik creëer op een andere manier en ik ben creatiever dan ooit tevoren.”

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Neem contact op en ontdek jouw kansen in persoonlijke groei.

 

Vragen? Ik beantwoord ze graag!
Bel: +31 (0)6 1013 8792

Vragen, stel ze gerust!

Bellaarts respecteert je privacy.

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Neem contact op en ontdek jouw kansen in persoonlijke groei.

 

Vragen? Ik beantwoord ze graag!
Bel: +31 (0)6 1013 8792

Vragen, stel ze gerust!

Bellaarts respecteert je privacy.

BELLAARTS

Bellaarts is het bedrijf voor groei in persoonlijk leiderschap en zakelijk leiderschap. De wereld verandert snel en wil je zelf aan het roer staan ​​dan is leiderschap en creatiekracht nodig.

Let's connect!

T: +31 (0)6 1013 8792
E: [email protected]
Nederland