The Source of Life

Word zelf de kapitein van jouw schip

Bewust leiderschap gaat over het nemen van beslissingen, het tonen van authenticiteit in elke stap die je zet. Het is tijd voor bewust leiderschap en dat begint met een keuze. De keuze om van innerlijke strijd van het ego naar de verlichte aanwezigheid van je ziel te gaan.

Het programma; ‚ÄėThe Source of Life' is voor iedereen die klaar is voor de volgende stap. Je leert jouw authenticiteit aanboren en middels krachtige technieken thuiskomen in jezelf. Waardoor je een mentaliteit ontwikkelt die het gemakkelijk maakt om eenvoudig je eigen weg te bewandelen.

Ontdek de componenten die in je eigen blauwdruk zijn verstrengeld en eeuwenlang verborgen gebleven. Laat je meenemen naar de hoogste bron van inspiratie in jezelf, en ontdek de magie van binnenuit waarvan je het bestaan niet wist. En wanneer jij nog niet door de diepste en donkerste delen van je psyche hebt gereisd, dan begeleiden wij jou ook hierin door deonderliggende oorzaak aan te pakken.

Wanneer je in je flow bent en energie vrij door je heen beweegt, kan het sterke magnetisme van deze bron van levenskracht je in het juiste ritme trekken en helpen naar een grotere harmonie met jezelf en anderen.

Dit traject biedt jou een gedegen verdieping om te werken met energie en verbindingen waaronder de hoofd- en hartsverbinding. Het zorgt voor diepgaande veranderingen in jouw eigen leven. Jij bent de creator en om een fijn en vrij leven te kunnen leven, mag jij in lijn komen met wie je echt bent. 

Informatie is overal te vinden, maar de mate waarin jij de informatie ontvangt en doorleeft maakt het wezenlijke verschil in jouw groeiproces.

Thuiskomen in Zelfbewustzijn

Zelfverzekerd handelen vanuit vertrouwen en volgen wat voor jou bedoeld is. Weg van conditioneringen en programmeringen. Je leert je eigen patronen herkennen en deze veranderen. Je leert hoe de energetische samenwerking met jouw ziel in volledig contact met de bron van het leven werkt en dit in jezelf kalibreren.

Dit is de unieke basis voor jezelf waardoor vervolgens alle facetten automatisch op de juiste plek vallen.

Gezonder leven, innerlijke rust, diep vertrouwen, zijn, het 'vergeten weten' actief, contact met jezelf en je hoger bewustzijn zijn enkele voordelen van deze training.

De verbinding met onze Oerbron

Via jouw energetische vortex maakt je hart weer de connectie met je ziel, degene wie je in werkelijkheid bent. Het gebruiken van lichamelijke krachten spreekt je bewustzijn aan, dat is meer dan alleen het denken gebruiken.

PLAN ADVIESGESPREK

Het is tijd om in jezelf te investeren. Om te leren op een GEAVANCEERD NIVEAU. Om een echt mentorschap aan te gaan en deel uit te maken van een nieuw netwerk. We bouwen samen aan een nieuwe manier. Doe mee met dit traject en schrijf je NU in. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. We nemen contact met je op, je zit dus nog nergens aan vast.

Bellaarts respecteert je privacy.

Waarom werken met Isabella?

Het is mijn passie om transformatie te begeleiden. Het zit zelfs in mijn DNA. Ik help je graag jouw ware zelf ontmoeten zodat je ontdekt hoe je jouw missie optimaal integreert in leven en werk. 

‚ÄúIk gun iedereen onderdeel te zijn van de nieuwe wereld en te leren hoe de kracht van het menselijk potentieel in jouw voordeel kan werken.‚Ä̬†

Premium

‚ā¨ 169,- per les

Top features

  • Excellence coaching 1:1
  • Personal Growth in leadership
SUBSCRIBE NOW
BELLAARTS

Bellaarts is het bedrijf voor groei in persoonlijk leiderschap en zakelijk leiderschap. De wereld verandert snel en wil je zelf aan het roer staan dan is leiderschap en creatiekracht nodig.

LET'S CONNECT!

T: +31 (0) 6 1013 8792
E: [email protected]
Nederland