Ontdek Authentiek Leiderschap 

Leiderschap gaat over het nemen van beslissingen, maar ook over het tonen van authenticiteit in elke stap die je zet. Ontdek het krachtige pad van authentiek leiderschap en leer hoe dit jou en eventueel jouw team kan transformeren.

Wat is Authentiek Leiderschap?

Authentiek leiderschap is niet slechts een managementstijl; het is een levenshouding. Het draait om eerlijkheid, integriteit en het vermogen om je ware zelf te zijn te midden van uitdagingen. Authentieke leiders zijn niet alleen effectiever, maar halen ook meer voldoening uit werk en leven.

 1. Zelfbewustzijn en Persoonlijke Groei: Weten wie jij ten diepste bent en healing van je wonden maakt dat jij beter je zelf stuurt en daardoor in de veranderende maatschappij weet in verbinding te blijven met jezelf.
 2. Innovatie en Creativiteit: Authentieke leiders moedigen diversiteit van denken aan, waardoor een bodem ontstaat voor innovatie en creativiteit.
 3. Duurzame Resultaten: Door authentiek leiderschap te omarmen, stuur je niet alleen op korte termijn doelen aan, maar bouw je aan duurzame successen voor de lange termijn op professioneel als privé gebied.

Onze Aanpak

Onze programma's en trainingen zijn ontworpen om leiders te helpen hun eigen stem te vinden, zelfbewustzijn te vergroten en zo een positieve impact te hebben op hun teams en omgeving.
Groei van buiten begint met groei van binnen. Alleen met nieuwe inzichten, betere mentale en fysieke gezondheid realiseer je nog geen transformatie. Bij leiderschap draait alles om het spel van ont-wikkeling, creatie en manifestatie.

 

Ben jij klaar voor een next level?
Voor wie is de training authentiek leiderschap bedoeld?

 

De training authentiek leiderschap is geschikt voor iedereen (35+) die bewust, duurzaam en stevig wil groeien. Het maakt niet uit of je privé of zakelijk aan de slag wilt. Je moet wel bereid zijn om eerlijk naar jezelf te durven kijken. Iedereen heeft iets authentieks in zichzelf, jij ook.

Soms lukt het even niet. Je wilt graag verder maar weet niet hoe. Het weerhoudt je om de volgende stap te nemen. Meer zelfvertrouwen, nieuwe inzichten en de juiste tools zijn nodig om je impact te vergroten zodat je weer gaat doen wat je het liefste zou willen doen. Je weet inmiddels ook dat de oude wegen van ontwikkeling zorgen voor meer van hetzelfde en echte vernieuwing in de weg staan om verder te komen. Deelnemers willen doorgroeien naar een next level van leven en werk. Ze willen helderheid en creëren vanuit innerlijke wijsheid, creativiteit en vertrouwen. Omdat ze aanvoelen dat hun groei en geluk buiten hun huidige comfortzone ligt en weten dat ze iets anders moeten doen om bij de volgende stap te komen.

Meer Informatie

Dit traject is voor jou!

Als je nu toe bent aan transformatie en je wilt nog meer IMPACT maken. Je weet dat er veel meer in je zit en dat wil je nu wel eens ontdekken. Nieuwsgierig hoe je het anders mag doen. Je wilt genieten van een leven zonder grenzen en groeien op alle niveaus van het leven. Schrijf je dan nu in.

 • Je wilt verder groeien in je onderneming of werk en leven.
 • Je wilt jouw authenticiteit ontwikkelen en dat persoonlijk leiderschap inzetten.
 • Die grijze muis met de zelf-saboterende patronen is nu wel klaar.
 • Inspiratie en inzichten om je persoonlijke groei aan te wakkeren.
 • Naast breinkennis leer je ook andere technieken en dit toepassen in de praktijk. 
 • Je meer impact wil maken en daadkrachtig, helder wilt denken.
 • Loskomen van oude denkpatronen zodat je in deze nieuwe tijd kunt werken met hoofd en hart in balans.
 • Jezelf 100% beter wilt leren kennen vanuit liefde en je mentale en fysieke gezondheid zal verbeteren.
 • De verbinding maken met je ware zelf en leren hoe je het maximale potentieel uit jezelf kunt halen.
 • Jij wilt uniek zijn en de leider van je eigen leven zijn en dit vertalen zodat je het in je werk en leven kunt toepassen.

vanaf

€2550,-

Top features

 •  In 10 sessies van vage intenties naar concrete resultaten en meer impact met maximaal 10 deelnemers
 • 3 x 1:1 coachinggesprek van 1 uur worden gedurende het traject gepland.
 • + bonus: toegang tot de online leeromgeving
 • Nul- en eindmeting om je persoonlijke groei te waarborgen
 • Tools en oefeningen zodat je in de praktijk het geleerde direct kunt toetsen
JA, IK MELD ME AAN

Neem die Eerste Stap naar Authentiek Leiderschap

Ben je klaar om een authentieke leider te worden? Ontdek de voordelen van authentiek leiderschap. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze programma's en hoe we samen jouw leiderschapsreis kunnen vormgeven of boek jouw sessie direct.

Bellaarts respecteert je privacy.

BELLAARTS

Bellaarts is het bedrijf voor groei in persoonlijk leiderschap en zakelijk leiderschap. De wereld verandert snel en wil je zelf aan het roer staan ​​dan is leiderschap en creatiekracht nodig.

Let's connect!

T: +31 (0)6 1013 8792
E: [email protected]
Nederland