Back in Business 

Fit en vitaal

Als werkgever ben je constant bezig om het beste voor je werknemers te bieden. Alles ter voorkoming van kortstondig of langdurig uitval en het maximale potentieel van je medewerkers te ontwikkelen. Het Back in Business traject draagt bij aan fitte en vitale medewerkers. Zij die creatiever, innovatiever en met een groter werkplezier hun dagelijkse werkzaamheden invullen.

Wat is er aan de hand?

In deze veranderende wereld staat iedereen steeds meer onder druk. Altijd maar aan staan of moeten presteren wat niet meer binnen je huidige krachtenveld ligt kan leiden tot ziekte zoals overspannen of burn-out. De verwachtingen van anderen maken dat je naar buiten gericht bent en je daardoor maar aanpast. De prestatiedrang gecombineerd met een druk privéleven kan ertoe leiden dat je jezelf vergeet en niet je eigen waardes leeft. Het is vaak het begin van een neerwaartse spiraal. De meeste mensen leiden dit leven al een lange tijd. Het energielevel dat een dieptepunt bereikt, uit balans raakt, minder lekker in je vel zitten zijn maar enkele symptomen die hierbij horen.

Hoe zou het zijn als je snel uit deze neerwaartse spiraal kunt komen? Als je weet dat onze programma’s je leren leven en werken vanuit zelfvertrouwen, vrijheid en energie? Stel je voor dat je duurzaam van je klachten afkomt. Herstel van o.a. burn-out klachten hoeft niet lang te duren als je weet hoe je weer in je kracht komt en weet welke belemmerende factoren voor jou een rol spelen zodat je niet meer in deze valkuil trapt. Het direct aanpakken van de oorzaak voorkomt terugval en jarenlang ‘niet lekker in je vel zitten’. Jarenlang herstel is echt niet nodig! Zonde van het geld, tijd en negatieve energie én een gemiste kans. Klachten zijn juist het signaal om in actie te komen en ervoor te zorgen dat jij sterker terugkomt dan ooit tevoren.

Training en ontwikkeling

Het wereldbeeld verandert, maar organisaties veranderen niet mee in hetzelfde tempo. Daar is geen match meer. Er is sprake van onvrede, mentaal afhaken, burn-out of bore-out. 

Aan de slag!

Wil jij meer uit je medewerkers halen? Wil jij ze iets bieden wat échte verandering teweeg brengt en wat de kwaliteit van het leven verhoogt? Waarin ze hun competenties verder kunnen ontwikkelen, creatiever, flexibeler en oplossingsgericht gaan werken. En daarmee jouw bedrijf vitaler maken en naar een volgend level brengen? Happy medewerkers stralen dat uit op de werkvloer en naar jouw klanten.

Meer Informatie

Uitval van je medewerkers voorkomen is beter dan genezen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor je bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees meer over de programma’s.

Lees de blog over Burn-outs

Programma’s preventief, fit en vitaal of verzuim

We bieden de volgende programma’s voor als je last hebt van lichamelijke en/of mentale klachten en je wilt groeien in persoonlijk leiderschap:

  • Organisatie inrichten op basis van waardegedreven werken
  • Persoonlijk leiderschap training
  • Incompany coaching en trainingen op maat gemaakt.
  • Traject Interventie- en verzuim
  • Coaching bij burn-out (of klachten)
  • UWV – Modulaire re-integratiediensten en Werkfit trajecten
Meer Informatie

Neem gerust contact op

Bellaarts respecteert je privacy.

Ilona

“Al zoveel geprobeerd, maar bij jou heb ik eindelijk het inzicht gekregen waarom de zaken zijn zoals ze zijn (of waren kan ik nu beter zeggen). Had ik je maar eerder ontmoet!

Wat je zegt is zo waar. Je ziet inderdaad enkel datgene wat in jouw perceptie aanwezig is. Het doorzien van de paradoxen in mijn leven was nog het meest bijzondere. Nu ik uit deze cirkels ben, zie ik alles zo van een ander perspectief. Eindelijk niet meer praten, maar oplossingen zodat je verder kunt. Het meest dankbaar ben ik voor de inzichten, de bewustwording. Nu ik weet wat mijn levensthema is, is alles heel helder geworden.”

Marianne

“Ik had altijd het idee dat ik door zelf goed nadenken en gesprekken met vrienden wel verder kon komen. Nu realiseer ik me dat praten helemaal geen zin heeft.

Inzichten krijgen in datgene wat je blokkeert en vervolgens transformeren kan enkel leiden tot groei. Ik heb mijn burn-out ver achter mij gelaten en weet exact waar mijn valkuil lag. Mijn drijfveren en kwaliteiten komen nu echt naar voren en ik heb lef om daar volgens naar te handelen. Ik cijfer mezelf niet meer weg. Niet vanuit mentale kracht maar vanuit innerlijke kracht. Ik sta in mijn kracht, in mijn werk en persoonlijke leven. Ik raad dit echt iedereen aan. Als extra cadeautje heb ik ook nog nieuwe inzichten in mijn bedrijf! Dankbaar voor deze ervaring.”

Arwin

“Ik raad iedereen aan om dit traject te ondergaan. Laag voor laag je oude aangeleerde overtuigingen afpellen is essentieel om te ontdekken wie je echt bent.

Ik ben een ander persoon geworden en weet precies hoe ik vanuit mijn hart kan creëren. Hoe ik met energie kan werken en deze kan laten stromen om zo succesvol in mijn rol als manager te zijn. Mijn energie level is voelbaar gestegen en werken is nog nooit zo leuk geweest.

Ik creëer op een andere manier en ik ben creatiever dan ooit tevoren.”

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Neem contact op en ontdek jouw kansen voor persoonlijke groei.

 

Vragen? Ik beantwoord ze graag!
Bel: +31 (0)6 1013 8792

Vragen, stel ze gerust!

Bellaarts respecteert je privacy.

BELLAARTS

Bellaarts is het bedrijf voor groei in persoonlijk leiderschap en zakelijk leiderschap. De wereld verandert snel en wil je zelf aan het roer staan dan is leiderschap en creatiekracht nodig.

LET'S CONNECT!

T: +31 (0) 6 1013 8792
E: [email protected]
Nederland

KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Neem contact op en ontdek jouw kansen voor persoonlijke groei.

 

Vragen? Ik beantwoord ze graag!
Bel: +31 (0)6 1013 8792

Vragen, stel ze gerust!

Bellaarts respecteert je privacy.