Quick Grow
Personal Insight Consult 

COACHING - MENTORING - COUNSELING OP MAAT

Je weet dat er nog verborgen potentieel in jou zit en toch kom je er niet bij. Je zoekt helderheid in dat wat jou blokkeert om de volgende stap te zetten. Tijd voor frisse wind en meer energie.
Of je nu een vraagstuk in gezondheid, relaties en familie of werk hebt, boek een sessie en ontdek wat jou belemmert om verder te komen op jouw pad.

Personal Insight Consult

Krachtig mind-shift traject zodat je leeft vanuit helderheid en inspiratie in plaats van gepieker en getwijfel. Dit is een consult waarbij jouw vraagstuk centraal staat. Je bent toe aan je volgende stap en hebt inzicht en een oplossing nodig. Je snapt dat succes begint bij inzicht verkrijgen zodat je verder groeit. Ben je toe aan de volgende stap, boek dan een gesprek.

Wanneer Personal Consult boeken?

  • Het bevordert je groei naar jouw volgende stap en geeft snel antwoord op je vraagstuk. Wat je vraag ook is, persoonlijk, gezondheid, relationeel of zakelijk vlak. 
  • Inzicht in je vraagstuk, belemmeringen of blinde vlek.
  • Vergroten van zelfkennis
  • Wanneer je vastloopt en een shift in denken en doen nodig hebt.  

Vier krachtige sessies op maat voor jou!

In vier sessies stemmen we samen af op die situaties of momenten waar je het niet meer weet en vastloopt. We stemmen af op de laag in jou die weet wat waar is voor jou. Je zielsenergie is eigenlijk de energie waaruit je in wezen bestaat. Het is een constante rode draad, je essentie. Je ziel spoort je als het ware aan om bepaalde ervaringen op te doen in je leven, om op die manier te groeien in bewustzijn en rijker te worden. Je ziel wéét dus wat jouw pad is. Als geen ander.

Het traject nog even op ’n rij:

  • Het personal consult bestaat uit 4 krachtige 1-op-1 sessies van 1,5 uur op maat gemaakt voor jou.
  • Gedurende het traject kun je onbeperkt mailen en appen. Je vragen worden snel beantwoord.
  • Door het consult maak je een echte ‘shift’ in denken, in de perceptie van jezelf en dus in je doen. Je realiteit verandert.
  • Een sessie kan online (via zoom) of offline, of een mix van beide.
  • Voor het Personal Insight-traject betaal je 555,-  1 consult vanaf 95,- 

Klaar voor de volgende stap?

Als je klaar bent om een significant groter spel te spelen, dan ben je klaar voor een groeigesprek. Als je ziet wat er voor je mogelijk is, ver voorbij je eigen beste denken. En helder hebt welke stappen en besluiten dat nu van jou vraagt. Want het is tijd voor leven in het nu en niet later. Ik kijk er naar uit je te leren kennen. Voel je welkom je groei gesprek te plannen.

 

Boek een gesprek

Bellaarts respecteert je privacy.

BELLAARTS

Bellaarts is het bedrijf voor groei in persoonlijk leiderschap en zakelijk leiderschap. De wereld verandert snel en wil je zelf aan het roer staan dan is leiderschap en creatiekracht nodig.

LET'S CONNECT!

T: +31 (0) 6 1013 8792
E: [email protected]
Nederland