MIND & SOUL TRAJECT

Personal coaching 1:1

Mind & Soul Traject

Een op maat mentor traject voor transformatie zodat je groeit naar de beste versie van jezelf. In dit traject maken we gebruik van diverse therapeutische- en coachingsmethodieken zodat jij de beoogde groei gaat halen. 

Wanneer Mind & Soul Traject boeken?

Het volgen van wie je in wezen bent, je ziel dus eigenlijk, is iets wat we weer aan het leren zijn. Het afleren van vrijwel iedere gewoonte, vraagt inzicht en bewustzijn, doorzetting en discipline. Doel is je helemaal thuis te voelen in jouw manier van zijn. Om je eigen (ziels-)pad te ontdekken en te bewandelen. 

In de praktijk merk je dat je de ene dag ontzettend krachtig en gefocust bent en dan opeens is deze kracht helemaal weg en begin je aan alles te twijfelen. Je gaat malen in je hoofd en loopt vast.

Stap voor stap helderheid in je leven.

Van reageren naar creëren. Het oude loslaten en het nieuwe bouwen. Door dit traject ontdek je wat voor jou niet werkt en wat wel. Je leert je aangeleerde strategieën herkennen en loslaten en nieuwe strategieën creëren. Deze fase van transformatie is belangrijk en goede begeleiding is de basis zodat jij de juiste stappen maakt. Tevens leer je hoe je jouw nieuwe weg volgt. Een indrukwekkend helend proces wat zorgt voor helderheid in wie je werkelijk bent en wat jou daarvan weerhoudt. 

Wat levert het Mind & Soul Traject je op?

  • Van een onbestemd, gespannen of ontevreden gevoel naar bewust leven.
  • Het gevoel dat je telkens tegen dezelfde dingen aanloopt verdwijnt doordat je werkt aan jouw thema.
  • Emoties verwerken, vermoeidheid, stress en/of lichamelijke klachten loslaten.
  • Helderheid in je hoofd en je eigen authenticiteit ontdekken en dat integreren in je leven (bedrijf of werk).
  • Meer energie, plezier en vertrouwen in jezelf en de toekomst.

Wil jij ook transformeren van binnenuit en ontdek wie jij van oorsprong bent, zodat jij een krachtige, bewuste leider van je eigen leven bent?

Boek je groeigesprek

Wat maakt dit programma uniek?

Een custom made traject 1-op-1. We maken gebruik van eigen en bewezen methodieken. Geen lange gesprekken maar een aanpak waarbij je ontdekt hoe jouw brein, lichaam en ziel samenwerken. Door jouw binnenwereld te (v)erkennen, zoom je in op de vraagstukken die onbewust spelen. Je ontdekt welke negatieve gedachten, patronen, overtuigingen en persoonlijke blokkades je belemmeren om vrij en energiek te zijn.
Het gaat niet om jou te laten horen wat je wilt horen. Het doel is dat je niet terugvalt in oude patronen en groeit in zelfbewustzijn en krachtig persoonlijk leiderschap zodat jij weer 100% regie over jouw eigen leven hebt en blijft behouden. Van binnenuit zetten we de levenskracht weer aan en zorgen voor de juiste verbindingen zodat de energie stroomt!

Mind & Soul Traject

Premium Growth * 4 month intensive

Een intensief programma van 4 maanden waarbij je wordt begeleid in een wereld van zelfontdekking en persoonlijke groei. Een veilige en ondersteunende omgeving om de diepten van je innerlijke te verkennen. Je wilt verder groeien en hier radicale scherpte in hebben, maar hebt geen zin in langdradige programma’s. In slechts vier maanden zoomen we in op jouw positie en transformeer je. Zo word jij onmiskenbaar jezelf en sta jij stevig voor verdere gewenste groei. Wil je ons na maanden niet missen? Dan coachen we je verder op de implementatie van je strategie. 

  • Jouw persoonlijke gids naar een hoger bewustzijn
  • Inspiratie en kennis. naar een beter leven.
  • Verbinding met jezelf herstellen. 
Meer informatie? Maak een belafspraak!
Voor meer informatie maak een bel afspraak
BELLAARTS

Bellaarts is het bedrijf voor groei in persoonlijk leiderschap en zakelijk leiderschap. De wereld verandert snel en wil je zelf aan het roer staan dan is leiderschap en creatiekracht nodig.

LET'S CONNECT!

T: +31 (0) 6 1013 8792
E: [email protected]
Nederland