Bellaarts @ RTLZ | De Nieuwe Economie

Bellaarts geeft haar blik op de toekomst met betrekking tot waardegedreven leiderschap in het TV-programma ‘De Nieuwe Economie’ op RTLZ.

Waardegedreven leiderschap en de nieuwe economie

De Nieuwe Economie gaat over waardegedreven leven en ondernemen. Tijdens dit programma legt Isabella Arts uit dat transformatie noodzakelijk is, wanneer men verandering in zijn of haar dagelijks leven, werk of binnen organisaties wil realiseren.

Een nieuwe wereld vraagt om anders denken, voelen en handelen. Het vraagt om moedige leiders die authenticiteit en kracht inzetten om zo hun talenten optimaal te benutten en daarmee voor zichzelf, werk of onderneming onderscheidend en vernieuwend zijn.

Er is behoefte aan persoonlijk leiderschap wat zich uit in samenwerkingen met een gezonde dynamiek en een boost aan creativiteit zodat er vernieuwing ontstaat. Daarnaast is er een grote behoefte aan waardegedreven leven en werken. Op persoonlijk vlak wil men innerlijke rijkdom, vrijheid en energie ervaren om anders denken te ontplooien.

We zitten midden in een zeer krachtige ‘bewustzijnsverschuiving’. Deze verschuiving is een tijd van intense transformatie, een tijd waarin we de kans krijgen om grote stappen te maken in ons mens zijn. Hierdoor verandert de innerlijke behoefte van de mens. Wanneer je van deze verandering niet bewust bent dan kun je daar veel last van hebben. Als je hier wel bewust van bent, dan kun je er actief gebruik van maken en de nieuwe wereld mede vormgeven.

Ieder bedrijf heeft zijn unieke blauwdruk

Het hart van jouw onderneming maakt haar uniek. De toegevoegde waarde die jouw onderneming levert komt voort uit het jouw hart, wat jij gelooft en waar jij voor staat. Bij iedere blauwdruk hoort een andere invulling van de strategie. Precies datgene wat jouw bedrijf uniek maakt.

In de nieuwe economie is meer plek voor waarde gedreven mensen, organisaties en producten. Bedrijven met een visie die bouwen aan een ‘waardegedreven-duurzame-economie’ zullen de toekomst vormgeven. Ik vind het fantastisch om, met mijn bedrijf, deze transitie en de creativiteit die hieruit voortkomt te ondersteunen.

Zorg dat je toegevoegde waarde levert met je bedrijf en je medewerkers. Een gezond en bewust team is de basis van jouw creatiekracht in je bedrijf. Anders zul je nooit het verschil maken.

Sta jij, jouw team, afdeling of organisatie voor een grote transformatie? Weet jij waar de knelpunten in jouw bedrijf liggen en welke uitdagingen je te wachten staan? Willen jullie patronen doorbreken, maar weet je niet hoe en waar te beginnen? Ben je benieuwd naar wat Bellaarts voor jou kan betekenen op het gebied van waardegedreven leiderschap, in deze nieuwe economie?

Wij gaan graag met je in gesprek en willen je inzicht bieden in waar jij met je bedrijf staat en wat de mogelijkheden voor ontwikkeling zijn. Zo weet jij precies aan welke knoppen je kan draaien om succesvol te blijven in deze nieuwe economie.

Heb jij moed om jezelf aan te kijken en te groeien? Om ook impact te maken en van betekenis te zijn voor de wereld? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we wat er nodig is, zodat ook jij in de stroomversnelling komt. Boek hier een consult dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Liefs Bellaarts